Budapest utáni otthoni bebaszós asztali gép lájv +CA! xD [+18] – Budapest Videopublished: 2017-11-27 21:41:20

Donate lehetőség 1: https://streamlabs.com/ptlngtv
Donate lehetőség 2: https://streamlabs.com/reloadlngtv
Donate lehetőség 3: https://youtube.streamlabs.com/langtv
Donate lehetőség 4: https://youtube.streamlabs.com/langtvextra
(*Támogatásért akár lehet kérni szinte bármilyen kihívást. Minimum €1-ot enged támogatni a rendszer! Ajánlatod a live chatben jelezd és megbeszéljük az adásban.)
Facebook csoportunk (érdemes csatlakozni ha semmiről nem akarsz lemaradni): https://www.facebook.com/groups/LangTVofficialHungaryYouTubeChannel
Official Láng TV (jelenetek liveokból +januártól itt folytatjuk az élőzést): https://www.youtube.com/channel/UCxIEczB-EAz2dMUI-A5CD-A?sub_confirmatin=1
——-
PÓT LEÍRÁS… xD 😀
——-
A MŰSORRÓL:
Fiúk, lányok vegyesen a Chatalternativ elnevezésű weboldalon lógnak így a nézők közül kinek kedve tartja random bekapcsolódhat az adásba és beszélgethetnek, elökörködhetnek. (A Chatalternativ és a Chatroulette egy olyan weboldal, ami idegeneket kapcsol össze webkamerás beszélgetésre a világ bármely pontjáról. Az oldal látogatói valós idejű szöveges, hang -és videóbeszélgetésbe kezdenek egymással. A felhasználó akármelyik pillanatban továbbléphet egy következő, véletlen partnerhez.)

[+18 = A műsorban obszcén beszéd és durva humor előfordulhat! Ezért a káros magatartásminta miatt az adást inkább felnőtteknek és nyers humort kedvelőknek ajánljuk!]

Még több infó a Chatrouletteről ill. Chatalternativról: https://hu.wikipedia.org/wiki/Chatroulette

Az ilyen kaliberű adásaink általában csak élőben illetve +24 órát át nézhetőek utána többé már nem lesznek elérhetőek a nyilvánosság számára.

*Az élő adás alatt támogatott kihívások kérésére van lehetőség amelyet a chatfalon keresztül bonyolítunk és a megbeszélt összeg elutalása után végrehajtjuk a feladatot. (Csak olyat kérjetek ami azért nem megy túl minden határon!)

(Sajnos ezeken a videóchates oldalakon előfordulhatnak perverz emberek is akik a nemi szervüket mutogatják illetve maszturbálnak. Erre azt a megoldást találtuk ki, hogy egy képet láthatnak a nézők a partner kamerája helyett egészen addig amíg meg nem bizonyosodtunk róla, hogy az illető nem fog olyat mutatni amelyre senki sem kíváncsi. Ezt a megoldást hívjuk ÉLŐ cenzúrának.)

Watch the original Budapest Video here

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.