Steve Cioccolanti / Faith Church Budapest – Hungary – Budapest Videopublished: 2018-04-01 11:11:36

TÉMA: Globalizmus vagy nemzetek?

Magyarországra látogatott Steve Cioccolanti, a Discover Ministries vezetője. Steve pásztor szolgálatát és tanításait világszerte sok millióan követik a különböző közösségi oldalakon, valamint televíziós csatornákon keresztül. Személyesen is több mint 40 országban szolgált már. Steve pásztor Thaiföldön született, családjában egyaránt voltak katolikusok, buddhisták, protestáns hívők és muszlimok is, így számos különböző kultúrát ismerhetett meg személyesen.

Fiatalon a karizmatikus kereszténység egyik központjában, az amerikai Rhema Bibliaintézetben tanult, ahol id. Kenneth Hagin kente fel a szolgálatra. Hagin pásztor és más lelkészek mellett a világhírű bibliatanító, Derek Prince könyvei és tanításai is nagy hatással voltak szolgálatára, és inspirálták arra, hogy szolgálatában fontos hangsúlyt kapjon a bibliai próféciák tanulmányozása és értelmezése.

Steve pásztor most először látogatott Magyarországra, ahol Németh Sándor vezető lelkész felkérésére március 31-én Budapesten, a Hit Gyülekezetében szolgált.

Watch the original Budapest Video here

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.