A Budapest Pride és ami mögötte van | Kerekasztal-beszélgetés a Polgári Mulatóban – Budapest Videopublished: 2018-07-04 17:37:45

A “Pride és ami mögötte van – Avagy miért fontos, hogy tiltakozzunk?” címmel tartottak kerekasztal-beszélgetést a Budapest Pride ellen fellépő mozgalmak képviselői a Polgári Mulatóban. A megszólalók:
Dr. Gaudi-Nagy Tamás
Budaházy György
Dr. Jancsó Gábor
Barcsa-Turner Gábor
Budaházy Edda
Dr. Téglásy Imre

Facebook-kampány a Hunnia-per vádlottai mellett: https://turul.tv/szabadsag/

A Turul TV Facebook oldala: https://fb.me/TurulTV

Ha tetszett a videó:
– KEDVELJE, hogy visszajelzést kapjunk Öntől
– OSSZA MEG, hogy másokhoz is eljusson
– IRATKOZZON FEL, hogy eljussanak Önhöz későbbi videóink is
– KATTINTSON A KIS HARANGRA, hogy azonnal értesüljön legújabb videóinkról

Watch the original Budapest Video here

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

15 Comments - Write a Comment

 1. Ha tetszett, kedvelje videónkat és iratkozzon fel a csatornára!

  Reply
 2. jó látni, hogy vannak akik komolyan foglalkoznak ezzel az aberrációval… valóban ideje lenne lépni valamit.

  Reply
 3. Egy kérdés nem hagy nyugodni, az Élet Menete provokatív éves cionista vonulás ellen miért nem tetszettek sosem fellépni!?? Jövőre a ✡️Makkabi Olimpiát is nyugodtan fogjátok hagyni lezajlani!?? A Pride mellett ezek mind ugyanannak a polipnak a karjai! Gyurinak respekt a Bálint-ház elleni bátorságáért.??

  Reply
 4. jó látni Budaházy urat szabadon, honfitársai között!

  Reply
 5. Nem kell kerkedni a buzisaggal

  Reply
 6. A pridot be kell tiltani!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 7. A karc fm Paláver müsorában is hangot kéne adni az ellen tüntetés toborzásra !

  Reply
 8. Amióta anyáknak nem való nők és szingli nagypofájú csúfságok teret nyertek ,néhány retardált politikai csavargó segítségével azóta van ez a buzidúlás .Amit a négy fal között gusztustalankodnak ott egye meg a fene őket de az utcai mocskukat büntetni kell méghozzá nagyon keményen,és azokat is akik (mint például a hír tv-ben köztörvényes buzikkal támadják és kritizálják a kormányt)

  Reply
 9. Ezekről az eseményekről miért csak utólag lehet értesülnI?

  Reply
 10. Bizony, a fiatok. Fiatalként Elődnek már jeleztem, hogy úgy veszem észre a korosztályomban és a még nálam fiatalabbaknál erős túlsúlyt képez a liberalizmus. TEHÁT nem az LMBTQ+ al vannak megmérgezve, pusztán a legtöbb fiatal – még ha nem is érdekli a politika, de azért kb. behatárolható a gondolkodásmód – liberálisan gondolkodik, vagy ahhoz közel. Pusztán az történik, hogy ennek része ez is. Ezt kell megváltoztatni. Nem csak az LMBTQ+ hoz való viszonyulást, hanem az egész gondolkodást. Nemzettudatot kell adni a fiatalok számára. Hiszen ha ez meg lesz, onnantól erről is máshogy fognak gondolkodni.
  Gyökeres változást!

  Reply
 11. A gulyás nevű kis ratyibibsi forradalmárnak azért már régen kijárna egy két atyai túrós táska,ha már az apja elmulasztotta megnevelni a cserépedényt…

  Reply
 12. Igen jo latni ezt a csapatot egyben a normalitast

  Reply
 13. Tisztelt Hölgyem! Gratulálok a bátorságához! Igen, sok az a 13 %! Igen, így átnevelték, átmosták az agyát a fiataloknak. Sajnos, túl sok idegen-szívű parazita él itt a Szakrális, Apostoli Keresztény drága HAZÁNKBAN! Ja és miért nem szólal fel a Római-Katolikus Egyház? Tessenek megnézni a vezetőjét! Nem Magyar vérű! A vér, meg nem válik ám vízzé! Ja és a szoknyás fiúk a papok? Tisztelet annak a kevés kivételnek, mind buzi, meg pedofil! Ajánlom szíves figyelmébe mindenkinek a http://www.baalvany.blog.hu minden cikkét elolvasni és rá lehet jönni, hogy a mózesi faj már akkor genetikai korcs volt, amikor még össze sem rakták azt a szentnek nevezett katyvaszt, melyet szent könyvnek mernek nevezni! Vissza a gyökereinkhez! Vissza az ősi magyarok vallásához! Vissza a népi-gyógyászathoz! Vissza a valódi magyar-vérű és lelkű magyar oktatáshoz! Vissza a gyökereinkhez! Sok itt a "régi migráns"! Soha nem fognak magyarrá válni, mert genetikailag nem magyarok, hanem honfoglalók, a magyarok ősi ellenségei! Nem kell szépíteni, beszéljünk magyarul!!! Vonástól, Torockai-Tucsekostúl, Gyurcsányostól, Bajnaistól, Gönczöstől, Lendvaistól, Mesterházitól, Juhászostúl, Bőszöstűl, Fodorostul, Varjústúl, Vadaistól, Újhelyistl, Niedermüllerestűl, Jávorostúl, Szanyistúl….stb…. mind el kell űzni innen, mert csak a neve magyar, a lelke, a genetikája a sötét Jordán partjáról ered! Ezekkel nem lehet együtt élni! Jó lenne, ha eltakarodnának a magyarok életéből, akkor béke és jólét lenne ebben a drága, sokat szenvedett hazánkban!

  Reply
 14. Ha Orbán engedi ezt a felvonulást akkor olyan mint ha ő is egyet értene velük.

  Reply
 15. Végre! Jó, hogy nyìltan felvállalják a véleményüket, mert beszèlni kell róla! Egészen biztos, hogy minden szexuális aberráció mentális betegség! EMBER alatti szint, ami most már a Pride- on törtènik nyugaton! Itt is ez lesz? Mert ma divat a homoszexualitás és minden más aberráció? Egyébként a "kötelezővé tėtel" már valósàg, nem vicc! Ugyanis ott tartunk, hogy a multicégek támogatják nálunk a Pride-ot és aki a dolgozók közül nem akar kimenni tüntetni, kirúgják, megbélyegzik. Nem veszik észre, hogy ez az egész az igazi emberi értékek, az emberi kultúra elpusztításáról szól?

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.