“A fasiszta felfogású emberek ellen szól” – A Pride-on jártunk – Budapest Videopublished: 2018-07-07 17:43:20

Részben kordonok között, hatalmas rendőri jelenlét mellett vonultak idén fel a Pride résztvevői, idén már kamionok nélkül.

Watch the original Budapest Video here

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

43 Comments - Write a Comment

 1. 1:23 Nem a többségi társadalométól tér el ezeknek a szexuális orientációja, hanem a normálistól.

  Reply
 2. Gyerekek. Spinóza kávéházban mit fognak szólni ezekhez a kommentekhez?
  Roynak jelenése lesz így steiner kristófnál 🙁
  Néppártosodás van ám.
  Csak a jobbik.

  Reply
 3. Fasiszta?. Náci? Csak nem Németországba képzelik magukat?

  Reply
 4. A meleg a magyar nyelvben egy hőmérsékleti tartomány a forró és a langyos között!

  Reply
 5. Ha kimennék ellene tüntetni még a tegnapi reggeli is kijönne ?

  Reply
 6. Nah? Valaki ellen szól? Eddig nem erről volt szó… ezek szerint ti vagytok a kirekesztők?

  Reply
 7. Ha lenne melegséget gyógyító tabletta, én bevenném. De a baloldal miatt nincs. A baloldal a bűnös azért, mert nem lehet ilyen irányú kutatásokat végezni. Nincs nagyobb szemétség annál, mint mikor megtagadod valakitől a választás szabadságát csak azért mert neked egy fanatikus szavazóblokkra van szükséged.
  A baloldal megfog lakolni ezért.

  Reply
 8. Tökéletesen fogalmazza meg…ez provokáció és nem figyelem felhívás! Egyáltalán mire akarják felhívni a figyelmet? Leszbikus vagyok nézzed meg? Buzi vagyok és úgy öltözködöm mint egy idióta? Én bőven ismerek meleg pasikat és leszbikus hölgyeket de ilyen baromságra egyik sem menne el! Ez nem az amit büszkén kell vállalni! Így nem lehet elfogadtatni másokkal….csak hergelni

  Reply
 9. Nem vagyok homofób, de ez annyira szánalmas szerintem.

  Reply
 10. Mennyi látens buzi van itt 😀

  Reply
 11. Nem kell a kordon ???
  Ha nem lenne kordon már nem élnétek degeneráltak!

  Reply
 12. "Minden sarkon buzibár,
  kellene egy Uzi már." 🙂

  Reply
 13. Ha náci diktatúrában lennénk ti nem élnétek köcsögök.

  Reply
 14. Látszik milyen tudatlanok szidják a kormányt de arra nem gondolnak hogy mègis ki engedélyezte hogy vonulgassanak!

  Reply
 15. Kár, hogy nem tette buziéknál az ISIS a tiszteletét…

  Reply
 16. Hiányoltam a Jobbikot :/ Se Sneider se Gyöngyösi nem ment ki a koalíciós partnereikkel sétálni egyet a kirekesztés ellen :/ Ha így folytatják, a momentum meg a kétfarkú buzipárt teljesen elhappolja a szivárványszavazatokat. :/

  Reply
 17. Retkes, magamutogató köcsögök! Ha apátok is a faszt szerette volna, most nem lenne ki rázza a szétbaszott seggét! Beteg nyomoroncok..

  Reply
 18. Seggbe lövitek egymást? De romantikus.???
  Úgy hallottam PÁVAtollat is dugtok bele. Sajnos az agyukban van a baj.
  BETEGEK

  Reply
 19. Az, hogy a riport provokációnak minősít egy jó hangulatú karneválszerű eventet, adódhat a köztünk levő világnézeti különbségekből. Ugyanakkor az anyag konkrét tárgyi tévedéseket tartalmaz. Kordonok nem voltak, csak az elég erőszakos ellentüntetőket kerítettek el, ahol voltak. Kamionok viszont voltak.
  A nyilatkozatomban az autoriter rendszer elfedésére utaló dolgokat Oroszországra mondtam. Mondjuk lassan idehaza is igaz lesz, de akkor is ?

  Reply
 20. Tök vicc amit mondanak hogy,,senki se legyen kirekesztve mert más"Ilyenkor gondolnak azokra akiket pl egy egyetemről nagy magyarországos póló miatt dobtak ki?Vagy azokra akiknek az autóját savval öntötték le a szocik mert volt rajta Árpádsávos matrica?!Persze hogy nem(és igen történtek ilyenek csak a média nem verte nagy dobra nehogy sokak tiltakozzanak)

  Reply
 21. Tök jó volt a Jobbik kamionja! 😀 Látszik, hogy a gárda mellény bőrtangával belefér az új nemzeti Népi vonulatba. Csak a jobbik! :D:D:D Bőrgatyát és szopómaszkot minden jobbikosnak! 😀 Balra át! Balra át! Isten éltesse népapát!

  Reply
 22. 1991-ben laktam Pesten, a pestiek màr akkor se voltak teljesen normàlisak. De màr a fele elmebeteggé vàlt. Kezdve Bösz Anetkàval. Hogy b@sznà meg 1 tucat nigga!

  Reply
 23. Hello! Buzivédő fasszopóknak és maguknak a kibaszott ratyiknak! 01:44-nél….. – nem kell fasiszta felfogásúnak lenni, hogy normális életvitelű józan ember zsebében kinyíljon a bicska, ha ilyen beltenyészetű genetikai hulladékkal szembesűl és még a kibaszott csicskageci buzivédők verik a nyállukat, hogy liberálisnak kell lenni? Elmentek az anyátokba!

  Reply
 24. Nem az a baj hogy buzik…ez egy természet ellenes aberácio de az ő életük,viszont ezt nem kellene reklámozni h esetleg labilis lelki állapotú fiatalok ebbe találjanak menedéket,buziskodjanak otthon,semmi jóra nem vezet ez a sok színűség őrület,buzik,cigányok,niggerek,zsidók,mindegy is csak fogadjuk el…közben meg az egészséges ember kipusztul…

  Reply
 25. Én is utálom a nácikat,ezért is egy kecskével kefélek!Évek óta harcolunk,hogy összeházasodjunk és lehessenek gyerekeink,de a fasiszta,náci,kirekesztő magyar törvények és a társadalom,mindig a szerelmünk útjában áll.Kérném,aki hasonló problémával küszködik és tud tanácsot adni a témában,keressen.Jelige:Egy kecske nem csinál nyarat…

  Reply
 26. 2:39nél megállítottam a videót… Látszik a probléma. Érdekes, hogy az én meleg ismerőseim nem öltöznek így s nem viselik magukat, de ilyen felvonulásokon se vesznek részt. Az, hogy valaki meleg nem büszkeség tárgya, hanem egy állapot. Éljen vele boldogan, de ne járasson le másokat és ne gerjessze a feszültséget egy amúgy is polarizált társadalomban.

  Reply
 27. Én nem tudom ,hogy mi a picsáééé kell mutogatni magatokat ti retvás buzik ?? Legyetek otthon buzik!! Ki a faszt érdekeltek ti !! Undoritóóó! Szégyen !!

  Reply
 28. Szarok bele az egészbe,,, mindenki azt csinál amit akar,,, amíg nekem nem keletkezik hátrányom belőle, addig nem izgat ki mit csinál. További szép napot mindenkinek 😉

  Reply
 29. Momentum is kepviselte magat, nem ertem miert maradtak ki

  Reply
 30. A melegség betegség, nem kell elfogadni, főleg nem, ha nem szégyenlik, hanem felvonulnak. A láb nélkül születettek sem vonulnak fel, hogy focizhassanak

  Reply
 31. A liberalisok es a ketfarkuak voltak csak kint? Miota? Kint volt az MSZP, DK, Momentum, stb…

  Reply
 32. A főpolgármesternek köszönhetjük a Pride-ot.
  Tarlós egy vén trotli, töketlen, gyáva alak.
  Semmirekellő lúzer! Budapest ellensége!

  Reply
 33. Ezek nem emberek: rühes kutyák

  Reply
 34. Orbán egy geci!
  Magyarellenes demagóg fasz!
  Neki köszönhetjük a Pride-ot, meg a gerinctelen, töketlen Tarlósnak.
  Tarlósnak tarkó lövés jár.

  Reply
 35. Engem nem zavarnak a homoszexualisok.Londonban a Sohoban van egy kis resz ahol elnek,dolgoznak es mulatnak es senkit nem zavarnak.Szerintem vonulas helyett a Nyockert ki kellene alakitani nekik ugy is mar le van pusztulva valakiktol.Amugy sok homoszexualis- a normalisabb reszenek- sem tetszik ez a nagy vonulgatas.En sem ertem miert derulne ki-ahogy a liberalis politikus mondta itt-,hogy az allasinterview-n meleg az illeto es ezert nem veszik fel.Nagyon sok ember van akin nem is latszik.

  Reply
 36. Ma végigmentem az Andrássyn,és még mindíg gőzölög az aszfalt.Rendesen felhevült tőlük.

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.