Budapesti Pride – Budapest Videopublished: 2018-07-07 14:30:00

“Senki nem egyforma, amiről nem mi tehetünk,
Másokra gondolva – viszont – diszkrétek lehetünk.”
C. L.

► facebook: https://www.facebook.com/czibok.laszlo

► Instagram: https://www.instagram.com/laszloczibok

► A megosztást megköszönöm.

Watch the original Budapest Video here

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

33 Comments - Write a Comment

 1. Úgy úgy, a sütő meleg, a nap meleg, a radiátor… Ezek meg buzik, ha már van rá külön szavunk!

  Reply
 2. Alapjáraton sok mindennel azonosulni tudok, amit mondasz, de tőled ebben a témában többet vártam. A gyereknek sok mindent meg kell magyarázni. Azt is, ha valakit megkéselnek az utcán, a háborút is, meg azt is, ha valaki terrorizálja az óvodában vagy iskolában, családjukat legyilkoló apákat, meg sorohatnám… millió olyan dolog van, amiről a gyerek rossz példát tud venni, ami ezerszer durvább, kegyetlenebb és betegebb, mint a melegség, mégis mindig valamiért ezzel takaróztok, amikor kifejezitek az egyet nem értéseteket. Légy szíves képzeld el az életedet úgy, hogy nem foghatod meg a párod kezét, vagy nem nézhetsz rá úgy anélkül, hogy fenyegetve éreznéd magad a környezetedben. A felvonulás ezért van, nem pedig büszkeségből. Nem mintha én kimennék és nem mintha én csorgó nyállal falnám a párom száját, még ha ez teljesen elfogadott is lenne, mert nem olyan vagyok. Kedves László. Én, mi sem vagyunk kíváncsiak arra, nektek melyik csaj tetszik, melyiket basznátok meg, hovatovább a kérdéseitekre sem, nekünk melyik csaj tetszik, mikor lesz már barátnőnk és a többi hasonló duma, ami a közvetlen heterókra főleg jellemző. Nekünk ezt mindennaposan hallgatni kell, ti vagytok azok, akik ránk erőszakoljátok magatokat és a szexuális vágyaitokat. Ha annyira magánügy a melegség, ti se akarjátok beleütni az orrotokat és ne kérdezgessetek minket, ne másszatok bele az életünkbe, ne kérdezzetek rá olyan dolgokra SZÁNDÉKOSAN, provokálásból, amik nyilvánvalóak vagy sejthetőek és ne fárasszatok minket a saját faszságaitokkal, ha lehet… Nem kell senkinek sem velünk foglalkoznia. Ugyanis nagyon fárasztó évtizedeken át hazugságokat kitalálni, csak hogy senki ne "fogjon gyanút" és ezzel nehogy megsértsük a kis érzékeny lelkét. Ne csodálkozzanak a heterók, ha ilyen "őrületes energiával" csúcsosodik ki az az elnyomás, amiben egy melegnek mindennaposan élnie kell, hogy kifordulnak magukból ilyen pride fesztiválon. Akció – reakció. Ugyanis ha egy társaságban nem tudják, hogy te meleg vagy és ócsárolják a melegeket, az olyan, mintha téged is ócsárolnának. Nem tudom, hogyan nevezheted például őszintének az ilyen barátságokat… Én mindig az élni és élni hagyni elvében hittem. Engem nem érdekel a pride, nem érdekel senki, csak békés életet szeretnék élni, amiben nem kell bújkálni és folyton azt figyelni, ki, mikor, mire jöhet rá. Mert aki nem kíváncsi, aki nem azzal van elfoglalva, hogy én mit csinálok, az nem fog engem faggatni arról, hogy ki volt az, akivel láttott múltkor, meg hova mész, meg mit csinálsz…… Nekem csak annyi kellene, hogy hagyjanak békén a faszba élni az életem, azzal vagyok, akivel akarok, azzal találkozok és olyan célból, akivel akarok, ne kérdezgessen, kíváncsiskodjon, faggasson senki az életemről. Soha nem viselkedtem provokatívan az életemben, soha nem látszott rajtam, hogy meleg vagyok, mindenkinek akinek elmondtam el sem akarta hinni. Ettől függetlenül nagyon rossz volt az állandó titkolózás.

  Reply
 3. Mar vagy 20 eve szo van rola : NEM arra buszkek, hoyg melegek, hanem arra, hoyg fel merik valallni. Es a vicc kedveert 90%-a a felvonuloknak hetero. Egyebkent nyugodtan szervezhetsz hetero felvonulas napjat, senki nem akarja megtiltani. Aki akar, elmegy. Amugy meg augusztusban is van olyan felvonulas, ahol mumifikalt kezet hordoznak. Ez mennyire normalis ?

  Reply
 4. yesss Sir, 100 percent correct,

  Reply
 5. Bőrtangában seggében strucctollal… 😀

  Reply
 6. Azt mondják szarszag volt az utcán miközben vonultak ezek a genetikai hulladékok! Hát persze hogy szarszag volt mikor nyitott picsával szaladgálnak!!!!!

  Reply
 7. Én röhögnék egy jót rajtuk,a gyereknek pedig csak ha kérdezi akkor mondanám el..egi mindenkinek

  Reply
 8. Ott leállítottam a videót, ahol azt mondja, nem olvasott utánna… Ne mondj véleményt olyan dologról, amidről fogalmad sincs! Boldog Pride-ot!

  Reply
 9. Miert nem kene megbantani a ratyikat? Amikor olyan tablaval vonulnak, hogy "baszd meg novak katalin"….nos ez a lumpen csurhe paradeja. Ezek utan en miert legyek elfogado az evolucios zsakutcaval, azaz a genetikai selejtes bandaval? Ha nem selejtes lenne a buzzancs, akkor mi lennenk 5% , a ratyi meg 95%. Ki is halna az emberi faj. Amugy remek a video.

  Reply
 10. Tarlóst, Orbánt, Pintért kiemelt felelősség terheli hazaáruló, nemzet- és kereszténygyalázó aljas tettükért, amiért engedélyezték a buzifelvonulást ismét. Mint fehér keresztény adófizető magyar állampolgár TILTAKOZOM, hogy a "nyitottságra" hivatkozva, abberált, pszichésen terhelt elkényeztetett faszkalapok grasszáljanak és provokálják a közösségemet a nemzetemet és családomat akik egy normális értékrend alapján éljük életünket és eltartjuk azt a sok parazita tetves, "politikusnak" nevezett hazaáruló szemetet, aki engedik ezt ami itt folyik. TILTAKOZOM az ellen, hogy a fővárosunkban olyan – főleg fizetett külföldi homoszexuálisokat – kelljen kerülgetnem a két gyerekemmel, akik beteges, természetellenes élrtékrendet követve perverz módon nemzet és keresztényellenes agitációt folytatnak a képviselőink tudomásásval, akik kereszténynek hazudják maguknak amúgy zsidóbérenc senkiháziak. Hánynom kell a FIDESZ álszent "keresztény és nemzetinek" nevezett politikája ellen, aki szégyen szemre ismét magyarokat vegzált és félemlített meg, hogy a zsidó gazdái parancsára ugorva, abberált buzeránsokat glasszáltat a mi utcáinkon. Ráadásul a mi adónkból tartott- amúgy semmirekellő, megszólalni sem képes, gerinctelen – Pintér-pribékekeket külföldi buzik védelmére használja és megfélemlíti a helyi lakosságot. Gyakorélatilag egy Pintér-pribék és gazdájuk a volt kommunista maffiózó Pintér a mai napig rabszolgának nézi a magyraokat akikkel azt lehet tenni amit csak akar. Cinikusan vigyorog a kis gnóm ragyás törpe, miközben röhög rajtunk, fegyverrel a bandája kezében amikt "rendőrségnek" mernek hívni. Szégyen és gyalázat! Ez egy megszállt ország, egy cionista zsidó gyarmat. Különben mindez nem történhetne meg. A mai magyar politikai "elit" egytől egyik nemzetünk ellen dolgozik a nap 24 órájában. Mindegyik. Egyet sem tudnék megnevezni aki bármilyen szinten kiállt, vagy kiáll a magyarok érdekéért a Parlamentben. Remélem 10 év múlva a gnóm zsidóbérencek, a cigány és zsidó fajvédő magyarellenes kormányok és a vonagló buzeránsaik márcsak egy olyan rémálom lesz, amit az unokáimnak akkor fogok mesélni amikor nevetni akarunk ezeken a torz lényeken és a korszakukon. Egyszerre lesznek elkergetve.

  Reply
 11. Szóval azért mert ők melegek…félmesztelen,lyukacsos pólóba,rózsaszín köntösbe meg ratyis lufikkal kell flangálni és hirdetni ezt a genetikai HIBÁT????! Ugyanis ez egy kromoszóma elváltozás…szóval ennyi erővel a mentális és testi fogyatékos emberek,a rákosok,a bármilyen súlyosabb,genetikai betegséggel bíró emberek vonuljanak fel? Emellett nagyon provokatív az egész…és értelme sincs…

  Reply
 12. nekem gyerekként ezt könnyen megmagyarázta dédnagyapám: fiam az én időmben ezeket lövették agyon elsőként…….de komolyra fordítva tényleg súlyos szélsőség az hogy elmosódnak a FÉRFI és NŐ fogalmak miközben érzékenyítenek minket már már divattá teszik a jelenséget

  Reply
 13. A gyerekeket felesleges idekeverni. A probléma az, hogy a felvonulás itt teljesen más, mint nyugaton, más a közösség. Nyugaton ez egy hatalmas buli, ahol a heterók is táncikálnak a zenére, buliznak. Nyilvánvaló, hogy a reverendába öltözött Magyarországra egy faszt rajzolt plakáttal vonuló semmiben nem segíti a melegek elfogadását, sőt egyenesen hátráltatja a liberális gondolkodást. A probléma az, hogy van akik ezt túltolták. Pedig nem kellene így lennie. Lehetne ez is egy oltári jó buli, ami nem a melegekről hanem az elfogadásról szólna. Van ahol ez így is van. De ahol 1 főre 2 hülye jut ott meg ez van amit látsz 😀

  Reply
 14. Ez a videó a szokásos magyarázkodós dolog, hogy te aztán elfogadod, de azért menjenek a 4 fal közé 😀 Na ez a baj. Ha egy férfi és egy nő átkarolja egymást a Balaton partján akkor kb észre sem veszed, de ha ugyanezt teszi két azonos nemű akkor már pislogsz, nem lesz természetes.

  Reply
 15. nekik joguk van az utcán vonaglani, nekem meg jogom van azt mondani a gyerekemnek, hogy ezek beteg szerencsetlen emberek. pont

  Reply
 16. Az emberi primitizmus és nagyfokú butizmus jellemzi ezt a üres semmitmindó videót! szerintem előbb tudj meg többet, miért és kinek szól a Pride! hozzád hasonló és hozzátedzem inteligens és iskolázott Testépítők teljesen más véleményen vannak! szerintem tanúlj tőllük! a többi negatív hozzászóló meg egyenesen nulla!

  Reply
 17. Kényszermunka, átnevelő tábor – ez kell a buzzancsoknak!
  Hamar kijózanodnának Recsken. ???

  Reply
 18. Amíg ebben az országban így viszonyulnak bármilyen mássághoz,mindig is lesz felvonulás.Én sem tartom a legjobb dolognak,nem a gyerekek miatt,hanem talán azért,mert kevesen elég intelligensek ahhoz,hogy ezt a helyén tudják kezelni.Pontosan nem büszkeség kérdése,mert ki a faszom lenne az ilyen dolgokra.Ők szeretnének egyenlő vagy egyenlőbb jogokat sok mindent illetően.Hangsúlyozom nem csak "buzik" alkotják a felvonulást,hanem az LMBTQ emberek.Sajnálom,hogy mindig a gyerekekkel takaróznak,akik erre hivatkozva nem tetszést fejeznek ki.Úgy vélem ,ha egészséges mentális állapotú családban nevelkedik,ahol a szülő mindent megbeszél vele,nem lesz semmi baj.Többségben "hetero" emberekkel érintkezek,kommunikálok,de a színvonal kritikán aluli.

  Reply
 19. A főpolgármesternek köszönhetjük a Pride-ot.
  Tarlós egy vén trotli, töketlen, gyáva alak.
  Semmirekellő lúzer! Budapest ellensége!

  Reply
 20. Pontosan erről van szó Laci! Az hogy valaki meleg az egy dolog, de miért kell aberrált lenni mellé! Provokálják a többi embert és úgy kezelik ezt a dolgot mint ez valamiféle kiváltság lenne! Beteg ez a világ komolyan mondom! De ők folyamatosan azt állítják hogy meg vannak bélyegezve!! A gyerekekről nem is beszélve,de egyébként is te már megfogalmaztad a fenti videóban..! Jó vagy Laci, csak így tovább!

  Reply
 21. Nagyon korrektűl és világisan elmondtad és teljesen így gondolom én is,annyit tán hozzátéve,hogy véleményem szerint provokációval nem az elfogadást erősítik,viszont lehet,hogy pont az a cél.

  Reply
 22. Maximálisan egyetértek jó, hasznos videó!

  Reply
 23. Szerintem fasz vagy, mert ezek nem élnek szélsőségben. Meg pont arról szólna a dolog, hogy hagy éljenek úgy, ahogy ahogy a heterok. És a gyereknek ezt szerintem tök jól el lehet magyarázni.

  Reply
 24. Hála istennek a ratyik nem tudnak szaporodni.

  Reply
 25. adtam egy esélyt az eddig már többször utamba kerülő vloggernek, 2 percig bírta

  Reply
 26. Meleg a levesem, esetleg a radiátor fűtésszezonban… Ezek buzik… Nyilván azt csinál a négy fal között amit akar, de attól még ez egy súlyos elmebetegség. Amit kezeltetni kellene.

  Reply
 27. Amúgy az sem igaz, hogy az alaptörvény mindenkinek egyenlő jogokat biztosít, mert a nők és a gyermekek, kiemelt jogokat kapnak már alaptörvény szinten! A gyerekeket még csak értem (bár szerintem velük is átestünk a ló túloldalára), de a nők miért? Azon kívül a kisebbségek jogait is külön szövegezve védi, szóval itt egy csoport nincs megvédve, a hetero magyar férfiak. Mi csak arra vagyunk jók, hogy húzzuk az igát és eltartsuk a sok ingyenélőt, az irodai kávéfőző/körömreszelgető brigádtól kezdve a szociológus/genderkutató, úgynevezett értelmiségen át, az utolsó cigány ingyenélő kábszeres féregig! Köszönöm, hogy itt lehetek és rommá adózhatom magam! (ja meg stadiont kapok az adómból…)

  Reply
 28. Ezt a buszkeseg temat en sem ertem. Szerintem a buzik tobbsege is szegyeli ezt a felvonulast. En ertem, hogy legalizalni szeretnek hazassagukat, szeretnenek gyereket orokbefogadni (en egyiket sem engednem), de ez a felvonulas csak egy nagyon jo pelda miert ne valtoztassunk torvenyeinken.

  Reply
 29. Fontosnak tartom, hogy intelligens, érett párbeszéd alakuljon ki ebben a témában. Köszönöm, hogy tisztelettel fogalmaztad meg és mutattad be a véleményed!

  BÜSZKESÉGRŐL
  Úgy gondolom, hogy a hetero büszkeség napja, minden nap amikor egy férfi és egy nő összeházasodik, gyermekük születik, házassági évfordulót ünnepel, boldogan, nyíltan, szégyen, támadás nélkül lehet büszke arra, hogy a párjával van.
  Én azt látom, hogy ezt egy meleg párnak nehezebb elérnie, hiszen ha egy ilyen kapcsolat kiderül családtagok, ismerősök, barátok, munkatársak fordíthatnak hátat a boldog párnak csak azért mert nem ellenkező neműek.
  A Pride az önszeretet és szerelem sokféleségének ünnepe, egy felszabadulás a múlt és jövő megpróbáltatásai alól egy lélegzetvételnyi szünet mindenkinek.

  LEZÁRÁRSRÓL
  Budapest életét számos tömeg rendezvény színesíti, ezek sajnos útlezárással járnak, ahogy a Pride elfoglalja az utcákat úgy pl. egy repülőgépes bemutató elfoglalja a rakpartot, nekem az van útban, kellemetlen, meg kell kerülnöm, de örülök, hogy más embereknek boldogságot, örömet okoz résztvenni rajta.
  Pride résztvevőként az az élmény, hogy szeretett szülővárosom utcáin sok ezer hozzám hasonlóan gondolkodó, hasonló problémákkal küzdő ember társaságában járhattam egy hatalmas ajándék. Hétköznapokon amikor beleolvadunk a tömegbe, amikor a másságunk eltűnik, akkor visszaemlékezni erre az élményre erőt ad ahhoz, hogy elfogadjuk és szeressük magunkat.
  Megértem, hogy kellemetlenséget okoz azoknak akik ilyenkor szeretnének a környéken közlekedni, de nem tudom elmondani mennyire HÁLÁS vagyok, hogy ezt az áldozatot akarva vagy akaratlanul meghozzák értünk! Én köszönöm Budapestnek, hogy idén ott lehettem a PRIDE-on!

  SZÉLSŐSÉGERŐL
  Szerencsétlennek tartom, hogy a média kiragadja azokat a valóban szélsőséges példákat amik később így eltorzítják a Pride-ról alkotott képet. Vágatlan, hosszabb felvételeken lehet látni, több száz civil, utcai öltözetben, mosolyogva vonuló emberre jut egy-egy szélsőség, külső vagy viselkedés tekintetében. Minden közösségben vannak olyanok akik nem a csoport normáját képviselik. Úgy gondolom mindenki maga döntse el mi a véleménye a szélsőségekről, mit mond erről a gyermekeinek, hol húzza meg a határt, de azt szeretném kérni, hogy ne válogatás nélkül ítélje meg az egész felvonulást és közösséget egy-egy számára riasztó látvány miatt.

  Reply
 30. Én egyetértek veled Laci ,de engem nem érdekel hogy mit csináljak otthon ,de a gyerekeim érdekelnek és nem akarom hogy ezt lássák .és én ezt nem fogadom el . konzervatív vagyok.

  Reply
 31. A pride nem a meleg büszkeség napja. A pride minden olyan ember büszkeségének napja, akik elnyomottnak, jogfosztottnak érzi magát. A pride lényege az, hogy ugyanolyan lényege legyen a félvér, zsidó, transznemű lánynak, mint a cisznemű, heteroszexuális, színmagyar, felsőközéposztálybeli férfinek. A túlhevült érzelmek pedig annak köszönhetőek, hogy az év többi napján félnek megfogni egymás kezét, puszit adni egymásnak, mert félnek. Félnek az emberek véleményétől, attól, hogy csak azért, mert például férfiként nem egy nőt szeretnek, az unintelligensebb egyedek talán még fizikálisan is bántanak őket. Persze, hogy élvezik, hogy ugyanazon az utcán, ahol tegnap még nem sétálhattak kézenfogva sem, a Pride napján azt csinálhatnak, amit akarnak, még akkor is, ha az nem helyénvaló.

  Reply
 32. Laci, baszd meg, a végére már te is meghülyültél! ?

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.