A család az, ahol szeretik egymást | 24.hu – Budapest Videopublished: 2018-07-08 07:46:15

FELIRATKOZÁS: https://bit.ly/2HWKkJo
Szombaton tartották az idei Budapest Pride felvonulást. A résztvevőket arról kérdeztük, mit gondolnak Novák Katalin és Budaházy Edda családdal kapcsolatos elképzeléseiről.
http://24.hu/
https://www.facebook.com/24ponthu/
App Androidra – https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.hir24
App iOS-re – https://itunes.apple.com/hu/app/24.hu-friss-hirek/id379440463
App Windows-ra – https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/24hu/9wzdncrdd44f

Watch the original Budapest Video here

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

38 Comments - Write a Comment

 1. 0:06 jaj édes szívem, egyelek meg, hát persze, hogy nem te mondod, hanem a jóisten. A magadfajtának nincs gerince kiállni a saját gondolatai mellett, csak az a csúnya vallás az oka.

  Reply
 2. 0:16 Azt hiszem most mindenkinek zsozé atyához kell mennie ,hogy levegye az átkot ?

  Reply
 3. nem tudom miért de elsírtam magam a lánykérésnél

  Reply
 4. Milyen érdekes, a kommentelők azon része akik negatívan állnak a dolgokhoz, nem is tudnak értelmesen megnyilvánulni.

  Reply
 5. Novák Katalinról véleményem 😀 fidesz ésszel kell ezt felfogni 2 azonos nemű ember nem tud csinálni adófizetőket. Ennyi az egész Novák Katalinnak és az összes fideszesnek nem érdeke,hogy támogassa a melegeket és leszbikusokat . Mert nem lesznek új adófizetői az országnak ennyi.

  Reply
 6. A magyarországi nemzetiszocialistákat is hungaristákat is elnyomják mert ők mások, értük mikor lesz szimpátia tüntetés kedves liberál-marxista EP képviselő nő? És nem a szivárvány családoké a jövő, az európai jövőhöz nektek marxistáknak már semmi közötök nem lesz. A liberális pártok támogatottsága mindenhol zuhan a szélsőjobbé meg emelkedik. Lesz majd elszámoltatás (ha úgy tetszik a libsik nürnbergje) ahol bíróság előtt fogtok felelni többek közt a "liberalizmus export" néven futó háborús agressziókért, az ehhez kapcsolódó tömeggyilkosságokért, a nyersanyag rablásért, a globális felmelegedésért (gazdasági liberalizáció és a profitéhség), az üzemi rabszolga tartásért amivel a Harmadik Világban kiszolgáltatott éhező szerencsétleneket dolgoztattok csak hogy a nyugati libsi elit gazdagsága fent maradjon, és a többi emberiség ellenes bűnökért is. Az ítélet vége remélhetőleg akasztófa lesz.

  Reply
 7. Isten teremtett minden embert. Azért nem kell meg térniük mert az azonos nemükhöz vonzódnak! Ezt el kell fogadni mindenkinek ! Inkább azoknak kell megtérniük akik ezeket az embereket nem tartják tiszteletben!

  Reply
 8. "Nem én mondom Isten mondja"- Jaj de aranyos kis mamszi. Az Iszlám Állam soraiba is ilyen fanatikus elmebeteg valláskárosultak robbantgatnak.

  Reply
 9. Kereszténység=szeretet meg a nagy faszt! Ha ez a nagy kereszténykedés, inkább ateista leszek. Ja, már az vagyok!

  Reply
 10. Ha az ő szüleik is így gondolkodtak volna akkor ők sem lettek volna.

  Reply
 11. Azért ennyire ne engedjük már el magunkat. Amit Németország, és Ausztria is csinál, már túl megy egy ponton, és felháborító.
  Ezek a gyerekek, akik azt a generációt fogják képviselni, akik saját szavaitok szerint: "minél többet kell megmutatni a gyermeknek, minél több színt, minél több szagot, stb." (Vagy valahogy így van ennek az üzenete) akkor nem féltek egy kicsit? ?
  Hogy iskolában ez hogy fog menni nekik? És, hogy lehet emiatt máshogy fog viselkedni, mint a többi gyerek? Biztos jó ez?

  Reply
 12. – hát tényleg utálatosság az 🙂
  – ha két ember úgy gondolja és az család, akkor három is ugye? Vagy két ember és egy kutya? Vagy én és az análvibrim?
  – A Ratkó-korszak kurvára sikeres volt. "Aktuális munkaerő-piaci elemzésekben és társadalompolitikai tanulmányokban gyakran említik a Ratkó-gyerekeket és a Ratkó-unokákat, erre vezetik vissza, hogy Magyarországnak egyelőre nincs akut demográfiai problémája. A Ratkó-gyerekek még, a Ratkó-unokák már a munkaerőpiacon vannak, a kereső-eltartott arány így jelenleg, átmenetileg kedvezően alakul."
  – a leszbikusok még mindig mind randák
  – 3 pozitívra egy negatív: 75% elfogadja őket, és ő mégis fél? 99% értsen egyet?
  – azt szeretné, ne legyen nagy ügy csinálva, de felvonulgat egy egyhónapos rendezvénysorozat végén.
  – a végső érv: a 21. században élünk!
  – ha a szivárványcsaládoké a jövő, az nagyon szomorú, mert messze a férfi-nő házasság a legstabilabb, legbiztonsaágosabb, és megjobb környezet a gyereknek (a saját vérserinti szüleivel), minden kutatás szerint. A leszbi párok között pl szignifikánsan több a CSBE.

  Reply
 13. Soha nem leszunk európai ország. Soha

  Reply
 14. "-Mitől család egy család?
  -Attól,hogy két ember,úgy találja,hogy ők család."….
  Micsoda kirekesztő,rasszista kijelentés,hogy két ember???Én a kecskémmel élek,szeretjük egymást!Össze akarunk házasodni!Gyerekeket és kis gidákat,szeretnénk felnevelni,mert mi is egy család vagyunk!!!Erre jön ez az agresszív,kirekesztő szöveg,hogy két ember alkothat csak családot?Egyenlő jogokat az állatszex kedvelőknek!!!…

  Reply
 15. De aranyos az a totoros polo*-*

  Reply
 16. Én azt mondom igazuk van hogy el kell fogadni mindenki más fajta más hittel..más képpen…ez nekik bűn nekem nem…Tudom mit kép viselek tudom hogy hetero vagyok,tudom hogy az is maradok,tudom hogy van egy barátnőm és vele lessz családom,és sokan mind tudjuk kik vagyunk ! Ez nem bűn! Isten szemében lehet az…Kitudja ….majd halálunk után meg tudjuk,addig pedig se egy könyv se más nem fog a gyötrelmeken átt segíteni még ez a MAMA sem…aki ossza az igét…utálom mikor erőlteti valaki hiszek de bizonyos mértékig….nem erőltetem rá senkire baszokrá..sok nyanya meg nem tudja ezt elfogadni! De ugyan akkor egymást ha meg tisztelnénk ez a világ is picit szebb lehetne Magyarok vagyunk és egymással úgy beszéltek mint a kutyával mint a kutyáról…Normálissak vagytok ?! mi a faszért kell kötekedni ez lett a divat ?! basszatok rá ők mit csinálnak ….te csináld azt amit te akarsz segíts másokon vagy ne…de ha ennyi szabad időtök van…biztos fontos másokkal törődni meg áskálodni…:D kár hogy ezt egy helyre tudom csak ide írni…pedig az egész neten el terjedhetne amit ide le írok…mert faszom televan facebookon is csak áskálodás oltogatás egymás kiröhögése lenézése….Komolyan mondom nem veszitek észre,de a butulás elkezdödött..ha valakinek nagy dolga van már az se tabu az azt is ki csufolják pedig ugyanugy mindenki nagy wc zik.,..ha valaki buzi vagy meleg az meg vonuljon félre…tegye ahogy jónak lássa de felesleges magát reklámoznia..oszt kész..ugyan ez vonatkozik a lezbikusokra is…tegyék ahogy szeretnék…lehetne erről is órákig beszélni vitatni..de mindegy….felesleges…asse tudom mért írtam ezeket le tudom hogy kurvára ezt is mindenki lefogja szarni nagy ívből….na sziasztok… 🙂 :/

  Reply
 17. Én mindannyiótokat a keblemen ölellek.

  Reply
 18. Miért baj az, ha egy évben egyszer felvobulnak soha nem tudtam megérteni. Isten miért teremtett eleve elátkozott embereket? Az a néni nem érti a kereszténység lényegét. A tanításokat kellene betartani, nem pedig minden mondatot szó szerint érteni. Nembaj kiment egyet feszültséget levezetni.

  Reply
 19. HAPPY PRIDE EVERYONE ??❤???

  Reply
 20. Érdekes, hogy az ilyen rendezvényeken mindig ott van a sok cég meg civilszervezet, és a politikusok akik igyekeznek növelni a szavazóbázisukat. Persze, hogy azt mondják, vállalják fel magukat, mert emberek, és kell a cégeknek a fogyasztó kell a politikusoknak a szavazat. Én is ahhoz a bankhoz pártolnék, amelyik támogatja az életformámat, mert az emberek hiszékenyek és azt hiszik az elfogadás elfogadás, és nem csinálnak hasznot belőle. Aki a tradicionális családmodellt csak egy alternatívának tartja és nem normának az simán ostoba és csak hitegeti magát és másokat. Jó a pride, mert egy lehetőség a frusztráció kiengedésére, mert mind emberek, de rosszul vagyok attól, ahogy népszerűsítik az egészet, kihasználva az embereket akik elfogadásra vágynak. Ja meg lehetne visszafogottabb is egy-két résztvevő de ezt nem részletezem

  Reply
 21. Azt hiszem, az emberiség megérett a pusztulásra…

  Reply
 22. nem értem miért kell mindig bántani szegény buznyákokat, olyan kis mókásak (◕‿◕✿)

  Reply
 23. Nincs bajom a melegekkel, csak ne az utcán gusztuskodjanak a bundás kis pofijukkal, csinálják otthon mint minden normális ember, különben kitágítom a kis arcukat egy 42-es bakelóval. Na csumi Voldika voltam.

  Reply
 24. I only have one thing to say. 24.hu Shantay you stay… Novák katalain & Budaházy Edda …. SASHAY AWAY

  Reply
 25. "Nem lenne nagy ügy, normálisan lenne kezelve." Igen, akkor miért veritek ilyen nagy dobra? Miért kell ezt kinyilatkoztatni ilyen megmozdulás formájában? Miért kell Nagy Ügyet csinálni belőle?

  Reply
 26. Mocskos buzik!
  FEMA táborokba velük, aztán égetőkemencékbe!
  1000 ember nem fog senkinek hiányozni, de még 2000 se!

  Reply
 27. 2:36 Ezz az a Buziké a jövő akarom mondani minden ferdehajlamúé.Hát ez az idős hölgy sem értelmesebb egy kőnél.

  Reply
 28. Egyszerűen nem értem a magyarokat. Mintha saját maga ellensége lenne ez a nép. Mi veszi rá az embert, hogy elmenjen ellentüntetni egy ilyen rendezvényre? Elképzelni sem tudom milyen élete lehet azoknak az embereknek. Miért kapaszkodtok ennyire a múltba? Rohamosan fejlődik a világ, minden tekintetben, de ez a nép a fejlődés ellen megy sok tekintetben. Mire jó ez? Ahhoz ért mindenki, hogy megnézzen egy videót, amihez már eleve negatívan áll hozzá, majd jól leírja a véleményét egy olyan témáról, amiről szart sem tud, és ezzel úgy megnyugszik a lelke, hogy van véleménye a világról és jól odamondta mindenkinek. Természetesen 5 percet rászánni és utánanézni, hogy miről is alkot véleményt, arra már nincs ideje. 2018 van, azt mondjátok a csapból is a meleg téma folyik, ahhoz képest még mindig rengetegen úgy hiszik, hogy a melegség döntés kérdése. Aki ezt gondolja, nem tudom, hogy tényleg ennyire képtelen-e az agyát használni, de bőven vannak akik ezt vallják. A másik favorit, amikor azzal jön valaki, hogy ezt gyerekek is látják. Ilyenkor rendszerint tudatosul bennem, hogy mennyire távol állunk még egy elfogadóbb társadalomtól. Én mindenesetre bízom ebben az országban, legalábbis a fiatalokban. Ők a jövő.

  Reply
 29. Tyirityánékat miért nem kérdezték meg a nagy 24-es "független","objektív"újságírók és riporterek?

  Reply
 30. Az ilyenek miatt örülök, hogy nem Bp-n nőttem fel, ahol a legkönnyebb ezeket az elfajzottságokat bele nevelni az emberbe.
  Én leszarom, hogy otthon kivel fekszik az illető össze, de ne ebbe neveljék már bele a gyereküket, a heteró párok meg mégis mit keresnek egy ilyen felvonuláson?
  Ha nem lennének ilyen felvonulások, az emberek teljesen leszarnák azt, hogy ki milyen kitalált identitással azonosítja önmagmát.

  Reply
 31. Novák Katalin "beszólása" legalább olyan káros mint a szülj 3 gyereket különben hazaáruló vagy kampány a közelmúltból illetve maga a Pride. Nem felvonulással kell megpróbálni elfogadtatni a másságot mert az erre érzékenyebbek ezt nyilvános provokációnak veszik, főleg,hogy a hetero büszkeség felvonulását évről évre elkaszálják és ennek fényében pont az ellenkezőjét éri el a mozgalom. Nekem nincs bajom a melegekkel ugyanolyan értékes tagjai a társadalomnak zseniális orvosok, mérnökök, kétkezi munkások és szakemberek akik ugyanúgy dolgoznak mindannyiunkért de a magamutogatás az soha nem a jó irány.

  Reply
 32. Nem értem, hogy a szélső jobb képviselői mért kárognak ezen a rendezvényen. Fontos a pozitív hozzá állás tekintsenek úgy a dologra, hogy amennyiben eljön az ő korszakuk nem kel kutatni a társadalom dekadens elemeit hiszen ezen "nagybecsű rendezvény" jóvoltából több évre visszamenő anyagot kapnak amivel ezeket megtalálhatják. Sajnos az ilyen közvetítések csak nyersanyagok, javaslom az ellentüntetőknek, hogy fehér köpenyben fényképezőkkel, kamerákkal és gyűjtő kartonokkal üljenek le a felvonulási útvonal két oldalán és kezdjék az alaposabb munkát biztosító jegyzetelést.

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.