700 milliárd forint az Egészséges Budapest programra – Cserháti Péter – ECHO TV – Budapest Videopublished: 2018-08-08 17:55:52

Minden más: https://www.echotv.hu/musorok/napi-aktualis

A betegutak számításából világossá vált, hogy legalább három centrumkórházat kell létrehozni Budapesten: egyet északon, egyet nyugaton és egyet a város déli részén – jelentette ki Cserháti Péter az Egészséges Budapest Program miniszteri biztosa az ECHO TV Napi aktuális című műsorában.
Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

Kövessenek minket közösségi felületeinken!
► Facebookon: http://www.facebook.com/echotelevizio/
► a honlapunkon: http://www.echotv.hu
► és Instagramon: http://www.instagram.com/echotv_official

Watch the original Budapest Video here

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

2 Comments - Write a Comment

  1. Egy újabb pénzlenyúlás orbán módra…

    Reply
  2. Akkor hogy is van ez a romló egészségügy? Egyre-másra épülnek az új kórházi szárnyak, szépítik, fejlesztik a vidéki kórházakat is. Igen, most van erre pénz, miután sikerült a kórházak felhalmozott tartozásait kifizetni az elmúlt 8 év alatt! Nyolc év alatt jöttünk ki nullára, vagy inkább most már plusszra, ha van pénz a fejlesztésre. Igen, nem minden tökéletes, hiszen orvoshiány van. Ahogy egyébként világszinten orvoshiány van, ez nem magyar sajátosság. Tehát, fejlődünk, mert most nemcsak az egészségügyre van pénz, hanem az oktatásra is.
    És ne feledjük el, hogy a szocik a 8 éves ciklusuk alatt bezárták a kórházakat, eladósították őket, jórészt eladták külföldieknek (ahogy sok állami vállalatot is), aztán lenyúlták a pénzt. Akkor bezzeg mindenki kussolt mélyen. Most, hogy javul a helyzet, az agymosottak serege egyből kárál, hogy "jaj, a kormány lop", meg hasonlók.

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.